معرفی وبلاگ
سازنا منطقه 4 گزارش فعالیت ها و خدمات زنان در سطح منطقه 4 در جهت ایجاد محیطی دوستانه تر در خانواده ها همراه با ارائه راهکارهایی درجهت اشتغال زایی زنان در منزل و دیگر خدمات. با ما همراه شوید:)
دسته
وبلاگ هاي مناطق ديگر سازمان زنان انقلاب اسلامي
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 209688
تعداد نوشته ها : 77
تعداد نظرات : 13

CurrentDate= new Date(); var JAT= 1; function pz() {};init();document.getElementById("cities").selectedIndex=12;coord();main();

Online User
اگر مایلید لوگوی وبلاگ مارا در سایت خود قرار دهید باتشکر از توجه شما سازمان زنان انقلاب منطقه6

زنان انقلاب

Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

چند ورزش ساده براي تقويت حافظه شما
من مانند يك پزشك و يا يك مشاور درمان به شما نمي‌گوييم چه بخوريد و چه نخوريد، من تنها با ارائه چند ترفند كارا و چند راه حل ساده به تقويت حافظه شما كمك مي‌كنيم. تمام قفسه‌هاي كتابفروشي‌ها، مقالات رسانه‌ها و اينترنت پر از نوشته، مطالب و صفحه‌هايي است كه به شما مي‌گويند؛ چگونه از بدن خود نگهداري كنيد. اما بسيار اندك هستند مطالبي كه به شما بگويد؛ چگونه ذهن و حافظه خود را فعال و كارايي آن را افزايش دهيد.
مي‌دانيد كه اين بخش از بدن نيز درست مثل هر قسمت ديگر بدن، مهم است.حال بايد از شما بپرسم كه؛
آيا شما جزء افرادي هستيد كه اين عبارات را بسيار بر زبان مي‌آوريد؟ “واي، يادم رفت”، ” يادم رفت، چي بود؟”و
آيا براي شما پيش آمده كه اسم فردي حتي از نزديكان خود را فراموش كرده باشيد؟
آيا نام غذاي كه خورديد، رستوران كه رفتيد و يا فيلمي را كه هفته گذشته تماشا كرديد را از ياد برده‌ايد؟
آيا ترس داريد، مبادا آلزايمر گرفته باشيد… نه نترسيد، شما تنها نياز به تمرين و تقويت حافظه خود داريد.
يكي از بزرگترين ترس‌هاي انسان هنگام افزايش سن، ترس از ابتلا به بيماري الزايمر است كه در عصر حاضر، گسترش رو به رشد داشته است. اين بيماري رايج‌ترين شكل زوال عقل است.
آلزايمر يك بيماري عصبي است كه پيشرونده و برگشت ناپذير است. اين بيماري باعث تغيير رفتار، شخصيت، پاكسازي و مختل سازي حافظه و تفكر در فرد بيمار مي‌شود.
پزشكان شانس ابتلا به بيماري آلزايمر را تا حدي ژنتيكي مي‌دانند، اما پژوهش‌هاي حاضرتاثير شيوه زندگي و عواملي چون رژيم غذايي و ورزش را در اين بيماري بسيار مهم مي‌دانند.
به عبارت ديگر، شما مي‌توانيد با اصلاح روش زندگي چون؛ تغذيه، فعاليت فكري‌ و انجام ورزش‌هاي سبك به جنگ اين بيماري برويد. در اينجا چند ترفند جالب وجود دارد كه در اين راه به شما كمك شاياني خواهد كرد. با انجام آنها، نتيجه مطلوب را احساس خواهيد كرد.
ترفند اول؛
نوشتن وخواندن؛ بسيار بخوانيد و بنويسيد. بلند بخوانيد، با تغيير صدا و به جاي شخصيت‌هاي كتاب يا نويسنده بخوانيد. خاطرات روزانه و… را بنويسيد. از مطالبي كه دوست داريد نت برداريد. مطلب را با دقت به كلمات و با احساس‌هاي متفاوت بخوانيد. هر چيزي را كه دوست داريد و مي‌خواهيد؛ بخوانيد و بنويسيد. نوشتن و خواندن يكي از بهترين فعاليت‌هاي تقويت و افزايش حافظه است.
ترفند دوم؛
با هر دستي كه عادت به مسواك ‌زدن داريد، از امشب با آن يكي دست مسواك بزنيد. مثلا اگر با دست راست مسواك مي‌زنيد، از امشب مسواك را با دست چپ گرفته و مسواك بزنيد.
ترفند سوم؛
يك تصوير يا يك عكس خانوادگي و حتي يك وسيله الكترونيكي را به دقت نگاه كرده بعد با چشم‌هاي بسته شروع به توصيف آن كنيد
ترفند چهارم؛
اگر هميشه عادت به يك دوش گرفتن ساده داريد، از اين پس يك حمام‌ درست و حسابي و سنتي را تجربه كنيد.
ترفند پنجم؛
اگر هر روز با ماشين سرِ كار مي‌رويد، گاهي اين عادت را تغيير دهيد. كمي از مسير را پياده و بقيه را با اتوبوس به محل كار خود برويد.
ترفند ششم؛
به روي ميز كار خود نگاهي بيندازيد، حالا جاي همه چيز را عوض كنيد. مثلا جامدادي را به جاي تراش روميزي بگذاريد. همچنين مي‌توان اين كار را با تغيير جاي وسايل آشپزخانه انجام داد.
ترفند هفتم؛
اگر سوار آسانسور مي‌شويد، چشم ها را ببنديد و سعي كنيد دكمه طبقه مد نظر خود را فشار دهيد. البته قبل از فشار دادن چشم هايتان را باز كنيد تا اشتباها به طبقه ديگري نرويد.
ترفند هشتم؛
در زمان استراحت، زنگ تفريح كار يا كلاس، به جاي نشستن و خوراكي خوردن، از جاي خود بلند شويد كمي قدم بزنيد و هواي تازه استنشاق كنيد.
 ترفند نهم؛
اگر روي ميزكار يا طاقچه و دكور منزلتان عكس يا ساعت روميزي داريد، آنها را وارونه بگذاريد.
ترفند دهم؛
سعي كنيد به جاي نگاه‌ كردن به غذا، از بو يا مزه آن پي ببريد كه درون بشقابتان چه غذايي وجود دارد. با چيز‌هاي ديگر هم مي‌توانيد همين كار را بكنيد، همين حدس زدن يكي از تمرين‌هاي خوب براي تقويت حافظه است.
ترفند يازدهم؛
سرگرمي تازه‌اي براي خود انتخاب كنيد. عادات سرگرمي روزمره خود را با انتخاب‌هاي جالب هر چند متفاوت و گذرا تغيير دهيد.
ترفند دوازدهم؛
با حضور فعال، با دقت گوش كرده و نگاه كنيد. به عبارتي در لحظه حضورآگاهانه داشته باشيد. هنگامي كه تلويزيون تماشا مي‌كنيد، واقعا با تمام حضور تماشا كنيد. هنگامي كه با دوستي صحبت مي‌كنيد، واقعا و با وجود به او گوش دهيد.
هنگامي كه به خبري گوش مي‌دهيد، دقيقا بشنويد كه چه مي‌گويد و… در اين گونه ديدن و شنيدن حتما براي شما “سوال” پيش خواهد آمد، در غير اين صورت ذهن شما در جاي ديگري سير كرده است.
ترفند سيزدهم:
باغباني هم به شما در تمركز و تقويت حافظه كمك بسيار مي كند. براي اين كار از يك يا دو گلدان هم شروع كنيد خوب است. شما مي توانيد به مرور زمان، سبزي‌جات مورد نياز تان را پرورش دهيد.
ترفند چهاردهم؛
بازي با كلمات، حل جدول، حل معما، طرح چيستان، شبيه سازي و… به طور كل بازي به صورت جمعي بسيار شادي بخش و ذهن را به فعاليت وادار مي‌كند.
ترفند پانزدهم؛
براي شانه‌ زدن نيز همان تمريني را كه براي مسواك زدن گفتيم انجام دهيد. يعني با هر دستي كه عادت به شانه زدن داشتيد، تغيير دهيد.
ترفند شانزدهم ؛
حفظ كردن، شعر، داستان، متن فيلم، لغات، يك ترانه، فرمول، گوش دادن به موسيقي موسيقدانان بزرگ، يادگيري يك ترفند و… همه كمك شاياني به تقويت و فعاليت ذهن و حافظه شما مي‌كند.
ترفند هفدهم؛
گاهي اوقات در منزل با چشمان بسته كار كنيد. مثلا،سعي كنيد جاي اشياء را با چشم بسته پيدا كنيد، مواد اوليه غذا را با چشم بسته شسته، پوست كنده و خرد كنيد…با چشم بسته وسايل را به سر جاي اول برگردانيد….
ترفند هجدهم؛
چشم‌ها را ببنديد. از توي كيف و جيب خود دسته كليد را برداريد. حالا بدون اين كه چشم‌هاي خود را باز كنيد، سعي كنيد كليد را داخل قفل قرار داده و در را باز كنيد.
ترفند نوزدهم ؛
هر آنچه كه باعث شادي شما هر كار و فعاليتي كه منجر به شادي دروني شما مي‌شود، انجام دهيد. البته اگر جمعي باشد، بهتر است. احساس شادي براي كارايي بدن بخصوص ذهن بسيار مفيد است.
ترفند آخر؛
تكرار، تكرار و تكرار است. شماره تلفن، شعر، داستان، نام فرد و… تنها با تكرار است كه در حافظه خواهد ماند. بنابراين؛ هر چيزي را كه مي خواهيد وارد حافظه كنيد، مدام تكرار كنيد. انتخاب كلمات براي تكرار بسيار مهم هستند. كلمات شما بايد جذاب، زيبا و از نظر شما خوشايند باشند.
 


دسته ها :
سه شنبه 19 1 1393
X